هزینه تفکیک ساختمان سه طبقه

هزینه تفکیک ساختمان سه طبقه

تفکیک آپارتمان انجام می شود تا در نتیجه مساحت و متراژ دقیق تمامی قسمت های آپارتمان حاصل شود. همچنین جداسازی هر واحد به صورت مجزا انجام می شود. تفکیک ساختمان سه طبقه به جهت صدور سند تک برگ برای هر واحد انجام می شود. برای اخذ این سند لازم است به اداره ثبت اسناد مراجعه نمود. در ادامه دستور تفکیک آپارتمان صادر می شود و انجام تفکیک به کارشناس نظام مهندسی سپرده می شود.

معاملات واحد های آپارتمانی یا قبل از پایان ساخت و ساز انجام می گیرد. و یا اینکه پس از پایان پروژه ساخت و ساز آپارتمان انجام می شود. در صورتی که معامله بعد از ساخت آپارتمان انجام شود از آنجایی که بعد از ساخت سند تک برگ برای هر واحد صادر می شود. پس مساحت دقیق هر واحد معلوم است و با توجه به آن معامله انجام خواهد شد. اما برخی از معاملات قبل از صدور پایانکار انجام می شود. در نتیجه با انجام این معامله بدون معلوم بودن مساحت دقیق هر واحد خریدار به مشکل بر می خورد.

که در واقع بیشتر افرادی که این معامله را انجام می دهند مساحت تقریبی واحد های آپارتمانی را مساحت واقعی واحد های مورد معامله قرار می دهند و در نتیجه با انجام معامله امکان ضرر برای هر دو طرف معامله یعنی خریدار و فروشنده وجود دارد. در واقع این مساحت یا کمتر و یا بیشتر از مساحت واقعی واحد های آپارتمانی می باشد.

برای انجام تفکیک آپارتمان قبل از اتمام پروژه ساخت ملک لازم است به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه نمود. تا در نتیجه این متخصص پیش تفکیک آپارتمان را انجام دهد. نقشه پیش تفکیک آپارتمان قابل ارائه به طرفین معامله برای انجام معامله با اطمینان بالا خواهد بود. هزینه تفکیک ساختمان سه طبقه بر طبق تعرفه محاسبه می شود.

تفکیک آپارتمان چیست؟

زمینی که آپارتمان بر روی آن ساخته می شود ممکن است یک سند داشته باشد و یا سندی مشاعی داشته باشد. در نتیجه با اتمام ساخت آپارتمان سند زمین باطل می شود و برای هر یک از واحد های آپارتمان سند تک برگی صادر می شود. برای صدور سند تک برگ هر واحد آپارتمانی لازم است تفکیک آپارتمان انجام شود. با انجام تفکیک آپارتمان واحد ها جدا و مستقل سازی می شود. انجام تفکیک آپارتمان از عهده کارشناس نظام مهندسی بر می آید و به وی سپرده می شود. با انجام تفکیک آپارتمام مساحت و متراژ دقیق هر واحد و قسمت های مشاعی حاصل می شود.

دستور العمل تفکیک آپارتمان

تفکیک آپارتمان به جهت جداسازی واحد های آپارتمانی و مشاعات آپارتمان انجام می شود. با انجام تفکیک آپارتمان همچنین مساحت و متراژ هر یک از قسمت های آپارتمانی معلوم می شود.

دستور العمل تفکیک آپارتمان به شرح زیر است:

  • در صورت مجلس تفکیکی شماره پلاک اعم از فرعی و اصلی، بخش، نوع ملک، آدرس ملک، شماره چاپی سند مالکیت، نام و نام خانوادگی ، مشخصات آخرین خریدار و شماره سند قید می شود.
  • حدود ملک مطابق دفتر املاک و سند مالکیت ذکر و گواهی می گردد.
  • تفکیک آپارتمان بر طبق گواهی پایانکار انجام می شود.
  • قسمت های اشتراکی با ذکر نوع و مساحت آن ها به دنبال آن قسمت های اختصاصی با ذکر تعداد آن ها تعریف می گردد. در واقع اول آپارتمان، دوم انباری، سوم پارکینگ تعریف می شود. تعداد کل آپارتمان های مجموعه آپارتمانی و تعداد آپارتمان های هر طبقه قید می شود. مشاعات نیاز به تعیین حدود ندارد اما مساحت و موقعیت آن لازم است در صورت مجلس تفکیک ذکر شود.
  • حیاط، حیاط خلوت، محل عبور کانال و لوله بخاری داخل فضای آپارتمان جز مشاعات می باشد و مساحت آن جز مساحت آپارتمان محاسبه نمی شود.
  • دیوار فواصل بنا مفروز با مشاعات جز بنای مفروز محسوب می شود.
  • اگر که در گواهی پایانکار قید شود که مورد تفکیک دارای عقب نشینی است در نتیجه لازم است مقدار اصلاحی در گواهی پایانکار در صورت مجلس تفکیک و سند انتقال و سند مالکین قید شود.
  • در صورتی که طول اضلاع و مساحت ملک مورد تفکیک به علت ایجاد پخ و عقب نشینی کمتر از طول و مساحت سندی باشد لازم است در صورت مجل تفکیکی ذکر شود.
  • راه پله ای که مورد استفاده یک آپارتمان است اگر جز محدوده آپارتمان باشد و محصور و درب آن در راه پله مشاعی باز باشد جز آپارتمان می باشد.
  • واحدی که در زیر پله احداث شده است در صورتی که می توان به عنوان واحد مستقل در صورت مجلس تفکیک ذکر کرد. تا به عنوان واحد منظور شود.
  • تعداد انباری های ساختمان و جمع مساحت آن باید در گواهی پایانکار باشد. اختلاف مساحت انباری با یکدیگر مانع از تفکیک نمی باشد مگر اینکه در گواهی پایانکار مساحت هر انباری جدا قید گردد.

پیش تفکیک آپارتمان کارشناس رسمی دادگستری

برخی از معامله واحد های آپارتمانی قبل از اتمام ساخت آپارتمان انجام می شود. به این معاملات پیش فروش و پیش خرید واحد آپارتمانی می گویند. در واقع برخی از معاملات با اتمام ساخت آپارتمان انجام می شود اما این معاملات پیش از اتمام ساخت آپارتمان انجام می شود. برای اینکه بتوان این معامله را بدون ضرر انجام داد در نتیجه لازم است مساحت و متراژ دقیق هر واحد حاصل شود. تا برای به دست آوردن متراژ و مساحت دقیق هر واحد لازم است پیش تفکیک آپارتمان انجام شود.

برای انجام پیش تفکیک آپارتمان لازم است به یک فرد متخصص مراجعه نمود. کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی می تواند این عملیات را انجام دهد. کارشناس برای انجام پیش تفکیک آپارتمان ابتدا برداشت از آپارتمان را انجام خواهد داد. وی از مترلیزری استفاده خواهد کرد. بعد از اتمام برداشت از آپارتمان سپس ترسیم نقشه پیش تفکیک آپارتمان انجام می شود. با تهیه این نقشه مساحت، متراژ دقیق هر واحد حاصل می شود. در نتیجه انجام معامله واحد های آپارتمانی با اطمینان بالا قابل انجام خواهد بود. هزینه تفکیک ساختمان سه طبقه بر طبق تعرفه ای معلوم می شود.

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما